Op zondag 22 april 2018 organiseert NVD-ANP een metaaldetectie rally in Genk, meer bepaald in de gelabbekerstraat. De muntzoeker en metaaldetectors.be ondersteunen als sponsors de rally.

De afkorting NVD-ANP staat voor de nationale vereniging detectoristen / association nationale des prospecteurs en is de oudste vereniging van het land wat betreft metaaldetectie.

De rally te Genk belooft opnieuw een unieke ervaring te worden voor zowel de beginnende als ervaren metaaldetectorist.

NVD ANP metaaldetectie rally

NVD-ANP voorziet niet alleen meer dan 1000 vondsten op goed betreedbare velden maar wist eveneens ‘The Diggers’ KG en Ringy te strikken tot deelname aan het event wat de rally een internationale dimensie geeft. Metaadetectoristen kunnen bijgevolg niet enkel naar hartelust velden afzoeken en prijzen winnen maar eveneens ervaringen uitwisselen met deze doorwinterde Amerikaanse detectoristen.

Deelname kost voor leden 20 euro en voor niet leden 25 euro. Iedere deelnemer ontvang een T- shirt (inclusief in de kostprijs).

Inschrijven doe je door het inschrijvingsgeld over te schrijven op het rekeningnummer van de organisatoren (zie affiche).