Op 27/05/2017 vond Blankenbergse Strandvondsten onderstaande sleutel op het strand van Blankenberge ter hoogte van de charlierhelling.

Sleutel

De sleutel werd zoals steeds samen met de andere vondsten van de dag gedeeld op de facebookpagina van Blankenbergse Strandvondsten.

Strandvondsten mei 2017

Omdat op de sleutel zowel de vermelding Millennium Kust alsook een code terug te vinden was werd hij apart in beeld gebracht.

De kracht van de sociale media deed zijn werk. Al snel stroomden tips binnen hoe de eigenaar van de sleutel kon achterhaald worden.

Nog voor ikzelf aan de zoektocht kon starten nam het bedrijf genaamd Slotenmaker BG, die de sleutel produceerde, contact via de facebookpagina van Blankenbergse Strandvondsten.

Aan de hand van de code op de achterzijde van de sleutel kon het bedrijf achterhalen dat de sleutel behoorde tot een gebouw dat Immo Belgium te Blankenberge in beheer had.

De slotenmaker bracht het immobiliƫnkantoor op de hoogte en op 10/06/2017 bezorgde ik de sleutel in het kantoor.

De sleutel behoort tot het appartementsgebouw Bel Air op de zeedijk gelegen aan de charlierhelling.

Vermoedelijk ging de eigenaar van de sleutel tijdens het verlengde weekend in mei genieten van het mooie weer op het strand voor zijn/haar appartementsgebouw waar de sleutel uiteindelijk verloren ging.

Blankenbergse Strandvondsten is dan ook verheugd om aan de hand van dit verslag te mogen melden dat de sleutel terug kon bezorgd worden aan de rechtmatige eigenaar.

Ben je zelf een metalen voorwerp zoals een ring, sleutel… verloren en slaag je er niet in om hem terug te vinden, aarzel dan niet om contact te nemen via de website of de facebookpagina.

Blankenbergse Strandvondsten helpt je graag om je met je verloren voorwerp te herenigen.