Noteer alvast zondag 7 oktober 2018 met stip in je agenda want Westcoastdetecting en Pitstop organiseren voor de tweede maal een zoekdag in en rond Opwijk.

Westcoastdetecting en Pitsop brengen het beste van twee werelden samen in één event. Westcoastdetecting staat met zijn expertise in voor de organisatie van de zoeksessies terwijl Pitsop met zijn infrastructuur zorgt voor de nodige omkadering en technische ondersteuning. Dergelijke samenwerking draagt enkel bij tot een verhoging van kwaliteit van het event. Enerzijds zijn deelnemers gegarandeeerd van uitdagende zoeksessies en anderzijds kunnen ze al hun ervaringen, tussen zoeksessies door, delen met anderen in een aangemaan decor. Alsof dit nog niet voldoende zou zijn voorziet Minelab het event van de nodige sponsoring.

Pitstop Opwijk Westcoastdetecting

Deelnemen aan dit event kost je als volwassene 15 euro en als kind (-12 jaar) 10 euro. Voor personen die liever niet picknicken  is er een bbq voorzien met een extra kostprijs van 15 euro per persoon.

Je verzekert je van deelname door het bedrag over te schrijven op volgend rekeningnummer: BE31 0689 0482 8555 (Pitstop Opwijk).

Personen die nog vragen hebben kunnen zich steeds richten tot Westcoastdetecting.